Skip to navigation | Skip to content

Meditation

A Rádzsa Jóga – a meditációra helyezve a hangsúlyt – a relaxáció, a felfrissülés, a tudat és a szív megtisztításának egyik módszere. Segít a befelé fordulásban, hogy felfedezzük az eredeti, szellemi lényegünket, összekapcsolódjunk vele és megfelelően tudjunk alkalmazkodni a társadalmi és fizikai realitásokhoz, amik körülvesznek bennünket, helyreállítva a működőképes és egészséges egyensúlyt a belső világunk és a külvilág között.

 

Főoldal

Egy egyetem egy életre szóló tanulásért

A Brahma Kumaris Szellemi Egyetemen folyó oktatás alappillére a hit minden ember eredendő jóságában. A meditáció gyakorlati módszerét tanítjuk, ami segít feltárni és használni belső erőinket és értékeinket.

Közösségünk úgy működik az egész világon, mint egy nagy család. Fő célunk a szellemi fejlődésünk, és személyes változásunk. Hiszünk abban, hogy ez lényeges egy békés és igazságos világ megteremtéséhez.

Felismerve a globális változások kihívásait, szellemi megértéssel és egységes irányelveken alapuló tevékenységgel törekszünk egy jobb és békésebb világ eléréséhez.

Fényképek

Hol vagyunk